مواد لازم :
قارچ خرد شده ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
پیازچه ۴ شاخه
پیاز متوسط ۱عدد رنده شده
آرد سوخاری ا لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ریز خردشده ۴ پره
نمک و فلفل به مقدار لازم
پکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
چند برگ ریحان تازه
دستور پخت:
۱- تمام مواد را مخلوط کرده و نمک و فلفل زده و خوب ورز می دهیم
۲- تا موقعی که بدست نچسبد به اندازه یک گردو برداشته در دست پهن کرده و در روغن سرخ می کنیم
۳- همه را در دیس چیده و با جعفری تزیین میکنیم.