مواد لازم:
قارچ ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۳۰۰ کرم
پیاز متوسط ا عدد
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
گوشت قطعه شده نیم کیلو
نمک و رب گوجه فرنگی و ادویه به مقدار لازم
دستور پخت :
*این نوع خورش مانند خورش کرفس آماده می شود.
ابتدا گوشت و پیاز را در روغن تفت می دهیم کمی که آب آن گرفته شد رب و نمک و آب را به گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه میکنیم و میگذاریم به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد. کلاهک قارچ را از ساقه جدا کرده در مقداری کره با جعفری سرخ می کنیم. پس از پختن گوشت آب لیمو و قارچ را به آن اضافه میکنیم.