مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
شوید یا سایر سبزیجات معطر به مقدار لازم
اسفناج نیمه خورد شده ۱ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
پنیر فتا نصف لیوان
ادویه به مقدار لازم
رب یا سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
دستور پخت:
ابتدا کره را در داخل ماهی تابه آب کنید . سپس قارچ های خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی شوند . اسفناج را درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید . سپس شوید یا سایر سبزیجات معطر همراه رب یا سس گوجه فرنگی و ادویه را به مخلوط بیافزایید .
در ماهیتابه دیگر کمی کره را آب کرده و تخم مرغ های زده شده را در ماهیتابه پهن کنید و بگذارید تا طلایی شود . سپس مخلوط قارچ و اسفناج را در نیمی از تخم مرغ ریخته و پنیر را روی آن بریزید . نیم دیگر تخم مرغ را روی آن برگردانید