مواد لازم :
قارچ بلنچ اسلایس ۳۵۰گرم
کره ۵۰گرم
آرد ۳/۱ پیمانه
آب مرغ ۲ پیمانه
شیر ۳/۲ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
آب لیمو ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
خامه به مقدار لازم
کره را داخل قابلمه روی حرارت آب کنید و قارچ بلنچ اسلایس را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه صبر کرده تا قارچها بپزند.
آرد را به آنها اضافه کرده و کمی آن را تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
آب مرغ و شیر را اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
سپس جعفری آبلیمو نمک فلفل و خامه را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
سوپ را داخل سوپخوری بریزید و با کمی جعفری تزئین کنید.