98-25-36641220+
[email protected]
رژینا
  • قیمت روز تخم‌مرغ
  • اخبار
  • درباره ما
  • محصولات رژینا
  • وبلاگ
    • آشپزی آسان
    • مقالات
  • با ما در ارتباط باشید

کوکو اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

آوریل 4, 2017آشپزی آسانبدون دیدگاهپشتيبان

روش های مختلفی برای درست کردن این غذا وجود دارد. این کوکوی مغز تخم مرغی غذای محبوب انگلیسی ها برای پیک نیک است که به عنوان خوراکی اشتهاآور در مهمانی ها نیز سرو می شود.مواد لازم:
تخم مرغ آب پز ۶ عدد
تخم مرغ خام۲ عدد
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پودر سوخاری نمک و فلفل به مقدار لازم
سس مایونزبه مقدار لازم
خردل به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
پیازچه برای تزئین
روش تهیه:
۱٫ گوشت چرخ کرده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.
۲٫ یک قسمت را بردارید و با انگشتان خیس آن را روی سطحی پهن کنید و حالت گردی به آن بدهید. یا روی کف دستتان آن را به شکل دایره ای پهن درآورید. ۳٫ دستتان باید خیس باشد تا گوشت به دستتان نچسبد و وا نرود. حالا یک تخم مرغ آب پز بردارید و وسط آن بگذارید و گوشت را به دورش بپیچید. با انگشتانتان گوشت را به خوبی دور تخم مرغ صاف کنید.
۴٫ همین کار را برای ۵ قسمت دیگر گوشت و ۵ تخم مرغ آب پز دیگر تکرار کنید.
۵٫ سپس دو تخم مرغ خام را با نمک و فلفل بزنید. حالا تخم مرغ های گوشتی را یکی یکی داخل تخم مرغ زده شده فرو ببرید و خوب کل آنها را به تخم مرغ آغشته کنید. سپس آنها را در پودر سوخاری بغلتانید.
۶٫ وقتی همه تخم مرغ ها را به تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کردید، می توانید با دست روی شکل آنها بیشتر کار کنید.
۷٫ در این حین در ماهیتابه ای روغن نباتی یا کانولا ریخته و بگذارید داغ شود. باید روغن کافی برای غرق کردن تخم مرغ ها داخل ماهیتابه ریخته باشید.
۸٫ حالا هر کدام از تخم مرغ ها را حدود ۷ تا ۸ دقیقه داخل ماهیتابه روی شعله متوسط بیندازید تا خوب سرخ شده و طلایی شوند. مهم است که روغن را داغ کرده باشید. هر چند دقیقه یکبار توپ ها را برگردانید تا همه جای آنها یکنواخت سرخ شود.
۹٫ وقتی تخم مرغ ها طلایی شدند از روغن درآورده و روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.
۱۰٫ پس از آنکه کمی سرد شدند و روغن آنها کشیده شد، تخم مرغ ها را از طول به دو نیم کنید.
۱۱٫ برای ظاهر بهتری به این خوراک بدهید، زرده تخم مرغ ها را درآورید و در کاسه ای بریزید. سپس آنها را با چنگال له کنید. سعی کنید موقع خارج کردن زرده ها، به سفیده ها آسیبی نرسد تا ظاهر غذا بهم نخورد.
۱۲٫ کمی مایونز، خردل و پاپریکا به زرده ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۱۳٫ حالا با قیف مخصوص خامه، مخلوط زرده را روی هر کدام از سفیده ها بریزید و با پیازچه خرد شده و کمی پاپریکا آن را تزئین کنید.

نوشتهٔ پیشین املت قارچ نوشتهٔ بعدی چگونه سفید را از زرده تخم مرغ جدا کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در مطالب

آرشیو مطالب

آخرین مطالب

  • آنچه از مرغ و تخم مرغ ارگانیک باید بدانید
  • قم پیشتاز تولید و صادرات تخم مرغ
  • دستور العمل صادرات تخم مرغ خوراکی
  • تخم بلدرچین = بمب ویتامین
  • چگونه سفید را از زرده تخم مرغ جدا کنیم؟

دسته‌بندی مطالب

  • آشپزی آسان
  • اخبار
  • مقالات

زبان

  • العربية

اخبار و مقالات

  • آنچه از مرغ و تخم مرغ ارگانیک باید بدانید
  • قم پیشتاز تولید و صادرات تخم مرغ
  • دستور العمل صادرات تخم مرغ خوراکی
  • تخم بلدرچین = بمب ویتامین
  • چگونه سفید را از زرده تخم مرغ جدا کنیم؟

آخرین محصولات رژینا

تخم بلدرچین دوازده عددی طلقی

تخم بلدرچین دوازده عددی طلقی

تخم مرغ رسمی ۳۰ عددی شیرینگ

تخم مرغ رسمی ۳۰ عددی شیرینگ

تخم مرغ رسمی ۲۰ عددی شیرینگ

تخم مرغ رسمی ۲۰ عددی شیرینگ

تخم مرغ رسمی پانزده عددی شیرینگ

تخم مرغ رسمی پانزده عددی شیرینگ

تخم مرغ زرده زعفرانی بیست عددی شیرینگ

تخم مرغ زرده زعفرانی بیست عددی شیرینگ

تخم مرغ زرده زعفرانی پانزده عددی شیرینگ

تخم مرغ زرده زعفرانی پانزده عددی شیرینگ

شرکت رژینالذیذگیتی

شرکت رژینا لذیذ گیتی در سال ۱۳۸۶ با هدف تولید محصولاتی سالم و با کیفیت و به‌صورت کاملاً بهداشتی با بهره‌گیری از دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی و زیر نظر کارشناسان آن سازمان و نیز با استفاده از مدرن‌ترین ماشین‌آلات صنایع بسته‌بندی مواد غذایی فعالیت خود را آغاز نمود. دریافت مجوز بهداشتی سازمان دامپزشکی در همین راستا بیانگر رعایت استانداردهای لازم برای بسته‌بندی تخم‌مرغ است. در ادامه تلاش این گروه تولیدی برای ارتقاء بهداشتی محصولات، واحد بسته‌بندی تخم‌مرغ رژینا موفق به دریافت گواهینامه حلال، ISO 9001:2008 ،ISO 22000:2005 ، گواهینامه بین المللی HACCP  در بسته‌بندی گردید.

تمامی حقوق وبسایت برای شرکت رژینا لذیذ گیتی محفوظ است. طراحی و اجرا توسط فردآرا(ویوین)، تمامی حقوق محفوظ است ©