این غذا از فیله های مرغ که به صورت حلزون پیچیده شده تهیه می شود
مواد لازم:
فیله مرغ : شش عدد
قارچ : شش عدد
زعفران، پودر پیاز و پودرسیر : به میزان لازم
نمک، فلفلسیاه و فلفل دلمهای : به میزان لازم
زنجبیل: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
ماست : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا فیلهها را به صورت عمودی برش میزنیم. سپس زعفران، ماست، روغن زیتون، آبلیمو، پودرسیر، پودرپیاز نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کرده، فیلهها را به مدت یکساعت درون آن میخوابانیم. برای به سیخ کشیدن فیلهها، همانند حلزون پیچیده، ابتدا یک فیله، سپس یک قارچ و در نهایت یک قطعه فلفل دلمهای قرار میدهیم و سپس آن را به صورت حلزون رول میکنیم. همین کار را برای بقیه ی فیله ها تکرار میکنیم. در نهایت سیخ های جوجه ی آماده شده را داخل تابه سرخ میکنیم.