مواد لازم:
قارچ بزرگ ۴ تا ۵ عدد
هویج پوست کنده و رنده شده ۳ عدد
نخود فرنگی پخته شده یا کنسروی ۱ پیمانه
ماست سویا ۱ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۲/۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت : برای تهیه سالاد قارچ شکم پر ابتدا محتویات دورن کلاهک قارچ را خالی می کنیم . سپس نخود فرنگی و هویج رنده شده را با هم مخلوط می کنیم . در یک ظرف دیگر ماست سویا را با نمک و فلفل و روغن زیتون و سس مایونز مخلوط می کنیم . سس تهیه شده را با نخود فرنگی و هویج مخلوط می کنیم . ۲ تا ۳ قاشق از مخلوط مورد نظر را درون قارچ خالی شده می ریزیم