یکی از غذاهای عربی که با گوشت مرغ و تخم مرغ تهیه می شود تدوک مرغ و تخم مرغ است.
مواد لازم :
تخممرغ:۴ عدد
مرغ چرخ شده: ۳۵۰ گرم
جعفری ریز شده: یک پیمانه کوچک
سیبزمینی آب پز: ۲ عدد متوسط
پیاز رنده شده: یک عدد متوسط
آرد سوخاری : یک پیمانه بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و سیب زمینی ها را آب پز کنید و پوست آنها را بکنید. سیبزمینیهای آب پز را کوبیده و له کنید. سپس با مرغ، جعفری و پیاز خوب مخلوط نمایید تا خمیر یک دستی به دست آید. نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد بیافزایید. دور هر تخممرغ آب پز، مقداری از مواد مخلوط شده را قرار دهید و بهصورت یک گلوله در آورید. سپس توپها را در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.