98-25-36641220+
[email protected]
رژینا
  • قیمت روز تخم‌مرغ
  • اخبار
  • درباره ما
  • محصولات رژینا
  • وبلاگ
    • آشپزی آسان
    • مقالات
  • با ما در ارتباط باشید

املت قارچ

آوریل 4, 2017آشپزی آسانبدون دیدگاهپشتيبان

مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
شوید یا سایر سبزیجات معطر به مقدار لازم
اسفناج نیمه خورد شده ۱ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
پنیر فتا نصف لیوان
ادویه به مقدار لازم
رب یا سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
دستور پخت:
ابتدا کره را در داخل ماهی تابه آب کنید . سپس قارچ های خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی شوند . اسفناج را درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید . سپس شوید یا سایر سبزیجات معطر همراه رب یا سس گوجه فرنگی و ادویه را به مخلوط بیافزایید .
در ماهیتابه دیگر کمی کره را آب کرده و تخم مرغ های زده شده را در ماهیتابه پهن کنید و بگذارید تا طلایی شود . سپس مخلوط قارچ و اسفناج را در نیمی از تخم مرغ ریخته و پنیر را روی آن بریزید . نیم دیگر تخم مرغ را روی آن برگردانید

نوشتهٔ پیشین کتلت قارچ نوشتهٔ بعدی کوکو اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در مطالب

آرشیو مطالب

آخرین مطالب

  • آنچه از مرغ و تخم مرغ ارگانیک باید بدانید
  • قم پیشتاز تولید و صادرات تخم مرغ
  • دستور العمل صادرات تخم مرغ خوراکی
  • تخم بلدرچین = بمب ویتامین
  • چگونه سفید را از زرده تخم مرغ جدا کنیم؟

دسته‌بندی مطالب

  • آشپزی آسان
  • اخبار
  • مقالات

زبان

  • العربية

اخبار و مقالات

  • آنچه از مرغ و تخم مرغ ارگانیک باید بدانید
  • قم پیشتاز تولید و صادرات تخم مرغ
  • دستور العمل صادرات تخم مرغ خوراکی
  • تخم بلدرچین = بمب ویتامین
  • چگونه سفید را از زرده تخم مرغ جدا کنیم؟

آخرین محصولات رژینا

تخم بلدرچین دوازده عددی طلقی

تخم بلدرچین دوازده عددی طلقی

تخم مرغ رسمی ۳۰ عددی شیرینگ

تخم مرغ رسمی ۳۰ عددی شیرینگ

تخم مرغ رسمی ۲۰ عددی شیرینگ

تخم مرغ رسمی ۲۰ عددی شیرینگ

تخم مرغ رسمی پانزده عددی شیرینگ

تخم مرغ رسمی پانزده عددی شیرینگ

تخم مرغ زرده زعفرانی بیست عددی شیرینگ

تخم مرغ زرده زعفرانی بیست عددی شیرینگ

تخم مرغ زرده زعفرانی پانزده عددی شیرینگ

تخم مرغ زرده زعفرانی پانزده عددی شیرینگ

شرکت رژینالذیذگیتی

شرکت رژینا لذیذ گیتی در سال ۱۳۸۶ با هدف تولید محصولاتی سالم و با کیفیت و به‌صورت کاملاً بهداشتی با بهره‌گیری از دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی و زیر نظر کارشناسان آن سازمان و نیز با استفاده از مدرن‌ترین ماشین‌آلات صنایع بسته‌بندی مواد غذایی فعالیت خود را آغاز نمود. دریافت مجوز بهداشتی سازمان دامپزشکی در همین راستا بیانگر رعایت استانداردهای لازم برای بسته‌بندی تخم‌مرغ است. در ادامه تلاش این گروه تولیدی برای ارتقاء بهداشتی محصولات، واحد بسته‌بندی تخم‌مرغ رژینا موفق به دریافت گواهینامه حلال، ISO 9001:2008 ،ISO 22000:2005 ، گواهینامه بین المللی HACCP  در بسته‌بندی گردید.

تمامی حقوق وبسایت برای شرکت رژینا لذیذ گیتی محفوظ است. طراحی و اجرا توسط فردآرا(ویوین)، تمامی حقوق محفوظ است ©