مدیرکل دامپزشکی استان قم اظهارداشت ، ۱۲ مرکزبسته بندی مرغ دراستان فعال میباشدکه روزانه ۲۲ تن مرغ رابصورت بسته بندی درقطعات مختلف (کتف ،بال،جوجه و…)تولیدوبه بازار عرضه مینمایند.
ایشان بااشاره به صدور بیش از۵ تن ازاین محصولات به استانهای همجوارگفت،بیش از۱۶ تن ازاین محصولات درداخل استان مورداستفاده قرارمیگیرد که این میزان تقریبآ معادل۲۱ درصد تولید مرغ استحصالی درکشتارگاههای طیوراستان میباشد.
دکتررفیعی افزود،کلیه رستورانهاوتالارها ی استان موظفند ازمحصولات مرغ بسته بندی شده استفاده نمایند. وی ادامه داد قم دارای ۴ مرکزبسته بندی گوشت قرمزنیز میباشد که روزانه بیش ازپنج تن گوشت قرمزرابصورت بسته بندی روانه بازارمیکنند که ۵/۲ تن به استانهای همجوارمابقی به مصرف داخل استانی میرسد.مدیرکل دامپزشکی استان قم اضافه کرد،تمامی گوشتهای قرمزبسته بندی شده فرایند پیش سرد راطی میکنند که درآن ابتدا ۲۴ ساعت لاشه دامها دردمای ۴ درجه سانتیگراد(پایین آمدن ph گوشت شده)وباعث تردشدن وازبین رفتن برخی عوامل بیماریزا وویروس بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگودرگوشت میشود.
دکتررفیعی درخصوص طرح نشانه گذاری برروی تخم مرغها گفت: ۴ مرکزبسته بندی تخم مرغ دراستان وجوددارد که روزانه ۵ تن تخم مرغ بصورت بسته بندی دربسته های ۱۲ و۹ تایی وشانه کامل تولید وواردبازارمینمایند، وبااجرای طرح نشانه گذاری تخم مرغ بیش از ۹۰ درصد تخم مرغهای تولیدی استان درمراکزبسته بندی قم دارای پرینت تاریخ تولید وانقضاء.میباشند.که به مصرف داخل وخارج استانی میرسد.
منبع: ایسنا