همان طور که از نام غذا مشخص است این جوجه در تابه درست میشود و پختی سریع و آسان دارد.مواد لازم:
مرغ: ۱ عدد، ریز خرد شده
نمک، فلفل و پودر سیر :به مقدار لازم
زعفران :به مقدار لازم
پیاز : ۱ عدد، ریز سرخ شده
کره: ۲۰ گرم
فلفل دلمه: ۱ عدد متوسط، نگینی ریز شده (به دلخواه)
طرز تهیه:
مرغ را پوست گرفته و خرد کنید (گوشت مرغ همراه با استخوان خرد میشود)، سپس شسته و آبکش نمایید.
تکه های مرغ را به سیخ کشیده و سپس در تابه نسوز و بدون روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده، درب تابه را گذاشته تا با بخار خودش پخته شود. پس از اینکه گوشتها پخته شدند زعفران را اضافه کنید، اجازه بدهید تا آب جوجهها کشیده شود و سپس کره را بیفزایید تا با کره تفت بخورد. در صورت دلخواه پیاز داغ و فلفل دلمه را به مواد افزوده و بعد از چند دور هم زدن جوجهها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با برنج یا نان سرو نمایید.