یک تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ دارای ۵ برابر فسفر ، ۷/۵ برابر آهن ، ۶ برابر ویتامین ، B12وB1 ، ۱۵ برابر ویتامین B2 (ریبوفلاوین)
فواید شگفت انگیز تخم بلدرچین
۱- سرشار از امگا۳ (برای تقویت هوش و حافظه) و فاقد کلسترول
۲-غنی از آهن / ویتامینهای آ ، ب ، ث / اسیدهای آمینه و میکرو المانها
۳-توصیه شده برای دوران بارداری (افزایش هوش جنین) و مناسب برای رشد کودکان ونوجوانان
۴-تنظیم سیکل خواب، افزایش مقاومت بدن و عدم ایجاد حساسیت
۵-تنظیم سیستم عصبی، قلبی و گوارشی و درمان بیماری تشنج و آسم
۶-استحکام عضلات و استخوان ها
۷-درمان ناتوانی جنسی وافزایش تمایلات جنسی
۸-دفع مواد رادیو اکتیو و فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه ومواد زائد سرطان زا از ارگانیسم بدن
۹- توصیه به ورزشکاران بدلیل حجم کم و میزان بالای پروتئین آن نسبت به تخم مرغ
۱۰- بهترین مکمل دوران شیردهی به دلیل کامل بودن و نداشتن هیچ تاثیر سوئی در شیرخواران
۱۱- ایجاد طراوت و شادابی و رفع چین و چروک و لکه های پوست با ماسک سفیده تخم بلدرچین همراه عسل (برای پوستهای چرب) و زرده با عسل برای( پوستهای خشک)
ارزش غذایی گوشت بلدرچین
۱٫ ارزش پروتئین موجود در گوشت بلدرچین ۲۴ درصد می باشد.
۲٫ مناسب برای درمان بیماری هایی چون آسم، تشنج، فشارخون بالا، ضعف اعصاب و ناراحتی های روانی و همچنین بی خوابی
۳٫ دارای انواع اسیدهای آمینه کمیاب
۴٫ ۵ تا ۱۰ درصد پروتئین بیشتراز سایر پرندگان
۵٫ قابلیت ترمیم سلول های از دست رفته بافتهای افراد مُسن
۶٫ سرشارازمنابع نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم